Möhippa med Champagne och Sabrering i Stockholm - ett minne för livet! - Svensexa med sabrering!

Möhippa/Svensexa/Hensexa med champagneprovning. Vi kan anordna din stilfulla hippa i chambre séparée !
Vanligen är det tärnan som är initiativtagare till möhippan. Möhippan är ett bra tillfälle att lära känna brudens  väninnor före bröllopet eftersom det ofta inte blir så mycket tid att prata med alla på själva bröllopsdagen. Det krävs en del engagemang, tålamod, planering ( gärna minst 6 veckor innan möhippan ska äga rum) och research för att få till dagen som den blivande bruden väntar på med spänning. Gillar hon fartiga och häftiga aktiviteter eller vill hon hellre ta det lugnt, lära och mysa? Vi ordnar en stilfull och lyxig champagneprovning och med sabrering - om hon nu vågar.. - men kan även ordna så hon får prova choklad, lakrits, rom, gin och annat gott med Stockholm främste konnässör... Oavsett vad hon uppskattar och vad ni planerar att göra så har vi bra och många tips på en oförglömlig möhippa i Stockholm eller Uppsala!
Champagnefrukost/brunch i park MED SABRERING!!!
OBS! Kontakta oss i mycket god tid!!

 
 Boka sabreringskurs innan bröllopet !

Boka sabreringskurs innan bröllopet !

Stilfull möhippa i Stockholm - Uppsala - lugna - aktiviteter - förslag - tips - mysig - grym - champagneprovning - Sabrera! Boka chambre séparée ...Svensexa

 Boka den goda möhippan!

Boka den goda möhippan!

Boka er champagneprovning;
för möhippan/svensexan/hensexan m.m.
Välj tid o datum och mejla oss!


..eller anmäl er till öppna helgprovningar som ni kan boka er på om ni är få på hippan. /P-C.

Obs!- Boka i MYCKET god tid..
Mejla dina önskemål om hippa i ett Chambre séparée - privat rum!

  Möhippa med champagneprovning och sabrering i Stockholm

Möhippa med champagneprovning och sabrering i Stockholm

 Choklad och vinprovning - möhippa

Choklad och vinprovning - möhippa

Ni kan även få Choklad och vinprovning, Choklad och Lakrits, Ginprovning i Stockholm!
Boka
cava och proseccoprovning!

 Ginprovning möhippa/svensexa

Ginprovning möhippa/svensexa

Guidning i Gamla stan på möhippan.
Följ med på en rolig och informativ guidning i Gamla stan.
Vi lär er historien om personer, platser och händelser.... från 1200-talet till dags dato.
Kombinera med en ölprovning eller chokladprovning för en möhippa med lugna aktiviteter med minnen för livet!

 M öhippa med Guidning i Gamla stan.

Möhippa med Guidning i Gamla stan.

 Sabrera på möhippan eller bröllopet! Vi lär er..på en stilfull möhippa...

Sabrera på möhippan eller bröllopet!
Vi lär er..på en stilfull möhippa...

Skicka din kontakt information
så hör vi av oss snarast !

Hyr in en sabrerings mästare -
Vi kommer till Er ... och lär ut konsten!

Skriv datum och tidpunkt då ni vill komma.

Boka champagneprovning på svensexan..så får ni roligt samtidigt får ni kunskaper som kan räcka livet ut!
Tuffa grabbar och tjejer sabrerar!
En riktigt rolig upplevelse i
chambre séparée!

 Stilfull möhippa i Stockholm

Stilfull möhippa i Stockholm

 Boka champagneprovning här!

Boka champagneprovning här!

 OBS! Boka i mycket god tid....
Billigare på vardagar...och udda tider!

Cirkapriser för möhippor m.m.
A. Provning tre champagne + en cremant + tilltugg
ca.1,5 timme, i fina lokaler i city i Stockholm och i Uppsala.
Den vanliga provningen på möhippan
 8 personer uppåt: från 3800 kr
Sabrering: 400 kr. p.p. extra

B. Provning av 4 st bubbel
Champagne + Cava +
Cremant+ Prosecco
10 personer: från 3000 kr

C. Provning av 3 st bubbel
 Champagne + Cava + Prosecco

12 personer: 250 kr p.p
Billig, mysig möhippa i Stockholm
     
Mejla t.v. och får mer info!

Skriv gärna vad ni har för kalkylerad budget!

 Sabrera på hippan!

Sabrera på hippan!

snapshot_sabrering.gif
bubbel.gif

Duger nu inte detta ..får ni här några andra tips att göra hippan lyckad! Läs mer...

*Använd er av sociala medier vid planeringen.  Gör ett aktivitets schema ..Planering är A&O
* 15 sekunders-leken: Det här är en perfekt lek för lunchen. Alla sitter i ring och bruden får 15 sekunder att presentera alla på möhippan genom ett minne, hur man känner varandra eller liknande. 15 sekunder går fort så det blir oftast både skratt, tårar och skrik när man ska försöka hetsa fram allt. Dels är den bra för att bruden själv får en liten stund att ta in vilka som är på plats och samtidigt lär alla nya bekantskaper känna varandra.
* En fysiskt aktivitet:  Dels är det skönt att röra på sig, det får folk att slappna av och ta ner garden om det finns någon, dels så är det smart ur ren överlevnadssynpunkt då man liksom stoppar undan alkoholen för ett tag och rör på sig istället. Så gör något: dans, konstsim, fotboll, klättring, bowling, värja…ja, vad som helst som gör att man får röra på sig och svettas lite. möhippa-3
* Utmana bruden: Men ge henne en uppgift, det kan vara en skattjakt, frågesport kring den blivande maken eller kanske roligast, sätt henne på prov för något som hon påstå sig kunna som t.ex testas i vildmarkskunskap, göra upp eld, känna igen djurbajs, knivens olika delar etc..
* Musikquiz: Före möhippan ber du alla deltagare skicka en låt som man förknippar med bruden. På själva möhippan så kör ni sen ett musikquiz med hjälp av låtarna. Dels får bruden gissa vem som valt den givna låten och varför och sen lägger du till en fråga kopplad till låten som gör att hela gänget kan vara med. Kul för alla!
* Landet: Hyr ett hus, stuga, eller tälta eller vad ni vill ute på landsbygden. Detta är bra av många anledningar: dels kommer ni inte störa någon annan, dels garanterar det att alla stannar på plats och dels är det oftast bra för budgeten.
* Fiskdamm! Alla deltagare tar med sig något som bör påminna bruden om er relation. Sen skapar ni en fiskdamm av alla inlämnade grejer och kanske några prylar till. Tänk saker som kan vara skoj att ha under kvällens fest: spexiga shotsglas, discokula, glowsticks typ. Sen får bruden fiska loss och då berätta vad ”fisken” betyder för henne. Däremellan får någon annan fiska och få något skoj – tex bubbelsglas – då blir den personen ansvarig för att fixa dryck till bruden under kvällen.
* Ligga - gifta - döda. Hitta på ett gäng kategorier, t.ex Kändisar: från TV, fotboll, Mello, politiker, modeller, skådisar etc. I varje kategori väljer du ut tre personer och välj gärna tre som spelar lite i samma liga så att säga så det inte blir övertydligt hur man väljer. Skriv sedan ut dessa på papper så att alla deltagare får varsitt. Bruden ska sen välja i varje kategori vilken hon väljer att gifta sig med, döda eller ligga med. Alltså alla tre personer får ett av dem. Alla deltagare ska också välja, men de får gissa hur de tror att bruden väljer. När alla har lagt sin röst går man igenom och bruden får motivera. Någon av deltagarna blir alltså vinnare i denna roliga lek!

Vid förflyttning – se till att bruden har att göra: Om ni behöver åka bil, båt, tåg eller liknande en bit under möhippan se till att bruden får göra något under tiden. Det kan till exempel vara att få henne att räkna upp sina värsta dejt-minnen, sina mest knäppa t.ex eller något annat ni kan skratta åt.
Varför är det här bra: jo, för om man druckit bubbel ända sen frukost och sen sitta still en stund så är risken att man blir lite sömning...
Kör på en könsblandad hippa: Det här är ju förstås inte för alla, men för mig kändes det som en självklarhet att jag ville ha alla vänner på min möhippa oavsett vilket kön de råkar ha. Det hade varit konstigt att inte få dela den helgen med alla. Det känns dessutom lite mer 2018 att inte göra skillnad på kön. Men förstås om man tycker det är lite speciellt med girls only ....
Tips! Egoboken: Alla deltagare tar i förväg en bild på sig själv tillsammans med en skylt/papper där man skrivit varför man gillar bruden så mycket. Bilderna skriver man ut och sätter in i en  fotobok. En bra egoboost för bruden att ta med sig hem.

 ..stilfull möhippa med champagne i Stockholm i ett chambre  séparée  - privat rum

..stilfull möhippa med champagne i Stockholm i ett chambre séparée - privat rum

Möhippa - stockholm - lugna - aktiviteter - förslag - tips - idéer för möhippa/svensexa - grym - mysig - champagneprovning - cava - prosecco - chambre séparée